ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ

Η έλλειψη ενέργειας, η κακή κυκλοφορία και ο πολυάσχολος, αγχωτικός τρόπος ζωής
μπορούν να έχουν αρνητική επίδραση στην σεξουαλική ζωή.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ

"Τον τελευταίο χρόνο περίπου, παλεύω με πολλά. Ξεκίνησα μια νέα δουλειά που απαιτούσε να αφιερώνω πάρα πολλές ώρες στο γραφείο και αγόρασα επίσης νέο σπίτι που αύξησε σημαντικά το χρέος μου. Ένιωθα αγχωμένος και για πρώτη φορά στη ζωή μου, επηρεάστηκε η σεξουαλική μου απόδοση. Βρήκα το LIBIMASCULINE® κατά τη διάρκεια μιας διαδικτυακής αναζήτησης και τα σχόλια ήταν πολύ θετικά, γι' αυτό αποφάσισα να το δοκιμάσω. Μόλις εβδομάδες μετά, άρχισα να παρατηρώ μια τεράστια διαφορά. Η σεξουαλική μου επιθυμία και η απόδοσή μου έχουν επιστρέψει στο φυσιολογικό και νιώθω ακόμα καλύτερα από πριν. Είναι απολύτως εκπληκτικό!''

I., 53 ετών

"Ποτέ δεν πίστευα ότι θα βρεθώ σε αυτή τη θέση. Δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα στη διέγερση μέχρι πριν από 6 μήνες, όταν άρχισε να συμβαίνει ξαφνικά. Ντρεπόμουν ακόμη και να συζητήσω το θέμα. Τελικά μίλησα για αυτό με έναν φίλο που συνέστησε το LIBIMASCULINE®. Είπε ότι το δοκίμασε από περιέργεια και ήταν πολύ ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα. Είμαι πολύ ευγνώμων! Χρειάστηκαν μόνο 2 μήνες και όλα επανήλθαν στο φυσιολογικό. Συνιστάται ανεπιφύλακτα."

M., 36 χρονών

"Ο σύντροφός μου και εγώ έχουμε σχέση 10 χρόνια και η σεξουαλική μας ζωή ήταν πάντα υπέροχη. Πέρυσι, ένα θλιβερό περιστατικό επηρέασε τη σεξουαλική μου υγεία και σταδιακά, τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν μεταξύ μας. Ήξερα ότι έπρεπε να κάνω κάτι για να μείνουμε και οι δύο χαρούμενοι και ευχαριστημένοι. Άρχισα να χρησιμοποιώ το LIBIMASCULINE®, αφού το συνέστησε ένας φίλος. Αφού πήρα τα δισκία για 3 εβδομάδες, άρχισα να νιώθω περισσότερο σαν τον εαυτό μου και άρχισα να απολαμβάνω το σεξ ξανά. Το παίρνω εδώ και 5 μήνες και Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα. Και οι δύο είμαστε!"

J., 42 χρονών

"Είμαι μεγάλος οπαδός των φυσικών προϊόντων και του υγιεινού τρόπου ζωής και ψάχνω για ένα φυσικό προϊόν για λίγο καιρό που μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση των προβλημάτων σεξουαλικής μου απόδοσης, ειδικά της πρόωρης εκσπερμάτωσης. Πρόσφατα ανακάλυψα το LIBIMASCULINE®. Ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν. Παίρνω το LIBIMASCULINE® εδώ και 3 μήνες και όχι μόνο έχω εξαιρετική απόδοση, αλλά νιώθω αναζωογονημένος και γεμάτος ενέργεια!"

Λ., 24 χρονών